ANALYSE

ZON fruit & vegetables is de internationale verkooporganisatie van de Coöperatieve Telersvereniging ZON, opgericht in 1915 en gevestigd op Fresh Park in Venlo. In 2015 werd het 100 jarig bestaan gevierd en het predicaat Koninklijk toegekend door ZKH Willem-Alexander. Na meer dan tien jaar trouwe dienst was het tijd om afscheid te nemen van de oude stand. Met het oog op de jaarlijkse deelname aan Fruit Logistica in Berlijn was er behoefte aan een nieuwe beursstand. Hierbij is het van belang dat product, medewerkers

en consument centraal staan.

OPLOSSING

Het design is geïnspireerd op de uitstraling van bekende markthallen zoals Mercado de San Miguel in Madrid en de Markthal in Rotterdam. De basiselementen bestaan uit een mix van hout, aluminium en kleurrijke visuals. Het product staat centraal en wordt op originele wijze gepresenteerd aan de bezoeker. Om het concept te versterken is er een luchtfoto gemaakt van een marktplein en geprint op tapijt. Dit vormt het hart van de stand.

SCHETS

RESULTAAT

FRUIT LOGISTICA, BERLIJN (DE)

FRUIT LOGISTICA, BERLIJN (DE)

FRUIT LOGISTICA, BERLIJN (DE)

EVALUATIE

"Displaying You ontzorgt onze totale beursdeelname. De reacties op de nieuwe beursstand waren unaniem lovend. Dit geeft aan dat we de juiste keuze hebben gemaakt met het nieuwe stand concept."

 

Jos Caubo - Manager Communicatie & Public Relations

130

medewerkers

255

leden in de coöperatie

Wilt u meer weten?

Tim van den Heuvel

CONTACT