ANALYSE

Polyplastic ontwikkelt acrylaat plaatmateriaal voor de camper- en caravan industrie. Meer dan de helft van dit type voertuigen in Europa is uitgerust met Polyplastic producten. Na 2 jaar trouwe dienst van de vorige beursstand was het tijd voor iets nieuws.

OPLOSSING

Met als uitgangspunt ‘Outdoor living’ is gekozen voor een natuurlijke, maar ook luxe uitstraling. Dit is terug te zien in de materiaalkeuzes en meubilering. Op verschillende plekken in de stand is gebruik gemaakt van (bankirai) hout, o.a. voor het meubilair, plantenbakken en vlonder. De mediterrane Cypresse

boompjes versterken het natuurgevoel.

De gevel van Polyplastics nieuwe bedrijfspand is meegenomen in dit thema en als geprint doek verwerkt in de wanden van de beursstand. De absolute eye-catcher, het geraamte van een camper, bestaat uit CNC gefreesde houten segmenten. Hierin worden alle highlights en noviteiten gepresenteerd.

SCHETS

Polyplastic Caravan Salon 2015 Dusseldorf stand design drawing

RESULTAAT

Caravan Salon, Düsseldorf (DE)

Caravan Salon, Düsseldorf (DE)

Caravan Salon, Düsseldorf (DE)

Caravan Salon, Düsseldorf (DE)

Caravan Salon, Düsseldorf (DE)

Caravan Salon, Düsseldorf (DE)

EVALUATIE

"Polyplastic staat al sinds de jaren 90 op de Caravan Salon in Düsseldorf. Het is daarom een uitdaging om op te vallen in een bekende omgeving.

 

Displaying You heeft voor ons een stand gecreëerd die hospitality, luxe en lef uitstraalt. Bovendien was de stand functioneel om vele klanten te kunnen faciliteren in de 10 dagen van de beurs.

Displaying You gaat een uitdaging niet uit de weg om een stand met hoge eisen en kwaliteit te creëren."

 

Malouk Franck - Industrial Design Engineer Polyplastic

65

jaar ervaring in acrylaat oplossingen

634000

producten zijn afgelopen jaar verkocht

Wilt u meer weten?

Tim van den Heuvel

CONTACT