ANALYSE

PitPoint clean fuels is een internationale leverancier van schone brandstoffen met als doel

schadelijke emissies te voorkomen. Hun visie: 100% schoon vervoer in 2030 mogelijk maken door innovatie en samenwerking met hun partners. De keuze voor een modulaire stand past dan ook perfect bij dit bedrijf!

Denk aan duurzaam, herbruikbaar én milieuvriendelijk.

OPLOSSING

Deze beursstand oogt echt “clean”! Met een aantal (opvallende) elementen staat hier een hoogwaardige beursstand die zeker de aandacht trekt. De basis is een aluminium constructie waarbij de eyecatcher ook losstaand te gebruiken is. Perfect dus voor de kleinere events.

 

De blauwe huisstijl kleuren en visuals, die o.a. terugkomen op de wanden en eyecatcher, zorgen i.c.m. met het witte meubilair voor een frisse uitstraling. Ware schoonheid zit niet altijd van binnen, hier draait het toch echt om de buitenkant. Met deze stand kan PitPoint clean fuels vol (groen)gas geven! Op weg naar 100% schoon vervoer!

PitPoint schets

RESULTAAT

TAXI EXPO, HOUTEN (NL)

TAXI EXPO, HOUTEN (NL)

TAXI EXPO, HOUTEN (NL)

TAXI EXPO, HOUTEN (NL)

TAXI EXPO, HOUTEN (NL)

EVALUATIE

“De samenwerking met Displaying You was van begin tot eind erg prettig. Vanaf concept tot en met realisatie werd er goed meegedacht. Ze kwamen met pragmatische oplossingen, die bovenal realistisch waren binnen het budget. Het aantal uur dat PitPoint kwijt was aan voorbereiding voor de beurs is gehalveerd, doordat Displaying You ook een groot deel van het projectmanagement heeft opgepakt. De zeer professioneel ogende stand leverde een stroom aan geïnteresseerde bezoekers. Op naar de volgende beurs!"

 

Wouter Wansink - Marketing Coördinator

100

%

schoon vervoer in 2030

80

tankstations voor ‘clean fuels’

in Nederland

Wilt u meer weten?

Lyssanne Smedts

CONTACT