ANALYSE

Na 4 succesvolle jaren besloot Philips dat het tijd werd om de booths voor hun road show te gaan vernieuwen. De bestaande booths waren nog steeds erg functioneel, maar het ontwerp was wel enigszins gedateerd. Het verzoek was om ‘’out of the blue’’ een nieuw concept te creëren voor de road show. Verder moest dit gebeuren voor 10 verschillende productgroepen, variërend van in- en outdoor tot office- en retail lighting. Daarnaast was implementatie van de laatste innovaties (op het gebied van bijv. smart phone control) gewenst.

OPLOSSING

De keuze van het design is een "high-tech en industrial" look geworden, dit mede omdat Philips ook high-tech prototypes aan hun klanten laat zien tijdens de road shows. De keuze voor het model van de display is een schuin gebogen element waar de armaturen in geïnstalleerd kunnen worden, met een knipoog naar de gebogen arm van een bureaulamp.

 

Tijdens de conceptfase hebben wij een prototype gebouwd die is doorontwikkeld in samenwerking met Philips. Na vele uren research hebben wij de perfecte modulaire display weten te creëren waarin alle wensen van Philips zijn verwerkt, o.a. digitale touchscreen presentaties, iPad control, product presentaties, werkende elementen en een strakke afwerking.

 

Dit heeft geresulteerd tot in totaal 36 verrijdbare displays, 17 plafonds met producten, 31 touchscreens, 10 tablets en 6 smartphones. Alle materialen en producten zijn in totaal in 22 custom-made transportkisten verpakt. De basis van elke booth is een combinatie van een modulair aluminium systeem, gepoedercoat aluminium, HPL, rubber, LED verlichting en geprint doek voor een strakke afwerking. Tevens is er gezorgd voor passend meubilair. Last but not least: alle elementen zijn ontworpen (en geproduceerd) voor modulaire bouw, zodat de booths op alle mogelijke locaties opgebouwd en gepresenteerd kunnen worden!

SCHETS

RESULTAAT

DE BOOTHS

EVALUATIE

"Your team's helpful 'nothing is too much trouble' attitude is completely invaluable and which is why we will always use Displaying You!"

 

Tara Chahal - OEM Channel Manager Philips Lighting UK&I

 

 

"Een perfect voorbeeld waar teamwork al niet toe kan leiden!"

 

Leon Stofmeel - Technical Regional Product Manager Philips Lighting OEM

10

road shows door heel Europa

9

booths t.b.v. de verschillende productgroepen

Wilt u meer weten?

Laurens de Bruijn

CONTACT