WIE ZIJN WIJ?

Displaying You is een internationaal opererend bedrijf met uitgebreide ervaring in (modulaire) standbouw. Het is opgericht in 2010 door Laurens de Bruijn en Tim van den Heuvel. Het leveren van kwalitatief hoogstaande beursstands en bijbehorende service heeft altijd de topprioriteit. Het bedrijf is gevestigd tussen Roermond en Venlo in het zuiden van Nederland (dicht bij de Duitse en Belgische grens).

CULTUUR

Visie

De preferred partner voor (flexibele) modulaire live communicatie oplossingen tussen de 1-200 m2 in Europa zijn, waarbij langdurige relaties met onze klanten worden opgebouwd door het bieden van hoogwaardige kwaliteit en service.

 

Missie

Het rendement van de investering voor onze klanten verhogen door innovatieve (flexibele) modulaire oplossingen voor live communicatie te co-creëren welke perfect bij hun waardepropositie passen; tegelijkertijd worden de service verwachtingen overtroffen.

ONZE WAARDES

Customer intimacy

Wij werken nauw samen met onze klanten om hun business, doelstellingen en uitdagingen te begrijpen om zodoende optimale (op maat gemaakte) oplossingen te bieden. Ons doel is om uitstekende service te bieden waarmee we als standbouwer de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

 

Passie voor creativiteit en continue verbetering

Wij hebben een passie voor het continu verbeteren van de kwaliteit van onze beursstands en expo services terwijl we de meest creatieve stands ontwerpen.

 

Teamspirit

Wij vinden het belangrijk dat er een goede sfeer is op het werk en dat succes wordt gevierd. Onze medewerkers krijgen alle ruimte om hun potentieel en bijdrage maximaal te benutten.

ONZE KLANTEN

Onderstaand een greep uit ons klantenbestand:

Swinkels

Signify

Dräger

DORC

Polyplastic

Passina

Precia Molen

Merit Medical

Briggs and Stratton

Nelipak

Elbo Technology

ZON Fruit & Vegetables

AB Werkt

GE Healthcare

Bosch

Oliver-Tolas Healthcare Packaging

Wegdam Food Link

Merit Sensor

Cryptoguard

HAS Hogeschool

Elo

Ekt

Emtelle

Rpc

Double Cool

Pitpoint

Aoke

Easytoys

Vamat

Eurofast