FLEXIBELE LANGETERMIJN OPLOSSINGEN

Een flexibele langetermijn oplossing maakt het makkelijker om de kosten van de beursstand te verantwoorden en het rendement op investering te maximaliseren. Daarnaast biedt het grote voordelen om het ontwerp van de stand op maat te maken voor verschillende evenementen, terwijl de variabele kosten zo laag mogelijk blijven.

Voordeel 1: HERBRUIKBAAR MATERIAAL

De kosten van beursstands worden vaak gezien als een eenmalige uitgave. Echter, modulaire aluminium frames (gebruikt voor de beurswanden) evenals de bijbehorende doeken en panelen zijn herbruikbaar en zeer duurzaam, waardoor deze kosten van de beursstand gezien moeten worden als een investering en niet als een eenmalige uitgave. Door o.a. gebruik te maken van hetzelfde beursmateriaal bij de diverse evenementen (en verschillende stand designs) kan de klant meerdere jaren met plezier vooruit.

Voordeel 2: MAXIMALE FLEXIBILITEIT

Een modulaire beursstand bestaat in principe uit beursmateriaal dat, gebruik makende van (vaste) modules, in verschillende stand designs en oppervlaktes (her)gebruikt kan worden. Er zijn geen beperkingen met betrekking tot het design; zowel vierkante, ronde alsook asymmetrische vormen zijn mogelijk. Daarnaast kan de stand makkelijk worden ge├╝pdatet of een nieuwe uitstraling krijgen door gebruik te maken van verwisselbare doeken en panelen. Dit biedt de mogelijkheid om voor elke beursdeelname een aangepaste stand te maken zonder extra of minimale kosten. Tevens kunnen de verschillende modules ook los gebruikt worden voor kleinere of interne events.

 

Een modulaire beursstand garandeert dus maximale flexibiliteit m.b.t. standoppervlakte, design en gelegenheden, wat het rendement op de investering maximaliseert.

Voordeel 3: KORTE OPBOUWTIJD

Het is een trend binnen de standbouw dat toegestane opbouwtijden steeds korter worden. Het gebruik van een modulaire beursstand verzekert de klant van kortere opbouwtijden, omdat de montage vrij eenvoudig is.

Voordeel 4: MILIEUVRIENDELIJK

De modulaire frames zijn gemaakt van lichtgewicht en herbruikbaar aluminium. Er wordt vaak gedacht dat aluminium niet milieuvriendelijk is, maar het tegendeel is waar: het is een feit dat aluminium tegenwoordig voor meer dan 70% gerecycled wordt zonder een afname in mechanische eigenschappen.

 

Er is geen behandeling van het materiaal nodig, omdat er verwisselbare doeken en panelen worden gebruikt. Dit houdt in dat er weinig tot geen (plastic) afval is, geen gebruik van verf en lijm, geen stof vrij komt etc.

CONCLUSIE

Het grootste voordeel van modulaire standbouw is de maximale flexibiliteit op verschillende vlakken wat uiteindelijk tijd en geld bespaart. Het aangeschafte beursmateriaal kan makkelijk worden hergebruikt voor verschillende beurzen, al dan niet met een aangepast of vernieuwd design.

 

Wij weten precies welke elementen van de beursstand flexibel moeten zijn en nemen dat als uitgangspunt bij het ontwerpen van het basisconcept. Een modulaire stand biedt onze klanten een solide basis voor de lange termijn. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om direct op veranderingen in de markt en/of op de beurs te reageren door snel het stand design en de grootte aan te passen voor minimale extra kosten.

GEMIDDELDE BESPARING IN VERGELIJKING MET TRADITIONELE STANDBOUW

70

%

MINDER AFVAL

50

%

TIJDSBESPARING

Wilt u meer weten?

Tim van den Heuvel

CONTACT