ANALYSE

Het Schotse bedrijf Emtelle is met meer dan 30 jaar ervaring binnen de telecom-industrie uitgegroeid tot marktleider op het gebied van glasvezelsystemen. Hun echte doorbraak was het systeem waarbij glasvezels door holle buisjes worden geblazen. Voor het ontwerp van hun nieuwe beursstand was de briefing kort, maar krachtig: Make sure we get blown away by your design!

OPLOSSING

De stand heeft een toegankelijke uitstraling door de open aluminium constructie.

Leuk detail: Hun product microducts, in de kleuren groen en oranje, is verwerkt in deze eyecatcher en de productdisplays die aan de buitenzijde staan. De lampjes passen door de gekleurde bedrading

perfect binnen het “fibre” concept.

 

Centraal in de stand staan de bar en enkele zitjes. De standbezoekers ontkomen natuurlijk niet aan het nuttigen van een Schotse “bevvy”! Op de achterwand wordt productinformatie gepresenteerd

via twee LED boxen en een LED screen.

 

Het modulaire standbouw systeem geeft Emtelle maximale flexibiliteit op het gebied van stand oppervlakte, uitstraling en duurzaamheid. Alle elementen zijn toepasbaar voor zowel grote als kleine events.

Emtelle schets

RESULTAAT

ANGACOM, KEULEN (DE)

ANGACOM, KEULEN (DE)

ANGACOM, KEULEN (DE)

ANGACOM, KEULEN (DE)

ANGACOM, KEULEN (DE)

ANGACOM, KEULEN (DE)

ANGACOM, KEULEN (DE)

ANGACOM, KEULEN (DE)

ANGACOM, KEULEN (DE)

EVALUATIE

“Het was van begin tot eind een groot plezier om met Displaying You te werken. Hun oog voor detail en aandacht die zij ons gaven heeft ervoor gezorgd dat het hele traject moeiteloos verliep.

Zij hebben de meest indrukwekkende stand ooit gecreëerd, wat heeft geresulteerd in een flinke toename van het aantal bezoekers op onze stand t.o.v. voorgaande jaren.

Wij kunnen niet wachten om weer met het team van Displaying You te werken en samen te bouwen

aan onze toekomstige beursdeelnames!”

 

Jade Lyle - Marketing Coördinator

50

%

meer bezoekers bij de stand

60

%

meer efficiency qua voorbereiding en realisatie van de beursstand

Wilt u meer weten?

Laurens de Bruijn

CONTACT