ANALYSE

ELO Touch Solutions produceert al meer dan 40 jaar touchscreen displays, monitors, computers

alsmede onderdelen voor touchscreens. In opdracht van WNDMLL, het marketing & communicatiebureau van ELO Touch Solutions, is een nieuw stand concept ontwikkeld.

OPLOSSING

Clean, het kernwoord achter de gedachte van dit design. Clean betekent niet alleen schoon of steriel, het is ook een term uit de computerwereld. Beiden synoniemen komen op eigen wijze terug in de vormgeving van deze informatieve beursstand. Het is belangrijk dat de producten in het oog springen. ELO Touch Solutions neemt, binnen en buiten Europa, deel aan meerdere evenementen en congressen. Daarom zijn, in samenwerking met WNDMLL, presentaties ontwikkeld welke niet alleen de communicatiedoelstellingen realiseren, maar ook functioneel en praktisch zijn. Het uiteindelijke resultaat laat zien dat een wit met zwarte basis absoluut niet saai hoeft te zijn. In combinatie met de opvallende presentaties van de touchscreen producten krijgt het geheel juist een krachtige en luxe uitstraling.

RESULTAAT

EUROSHOP, DÜSSELDORF

EUROSHOP, DÜSSELDORF

EUROSHOP, DÜSSELDORF

EUROSHOP, DÜSSELDORF

EVALUATIE

“Vanwege ons vrij technische en arbeidsintensieve assortiment van producten stellen we hoge eisen aan een standbouwer. We ervaren de samenwerking met Displaying You als zeer makkelijk en positief.

Ze hebben een sterk inzicht in onze behoeften en een proactieve houding, iets wat het voor ons als klant gemakkelijker maakt. Hun flexibiliteit en efficiëntie helpen ons enorm tijdens de vele beursdeelnames!”

 

Karin Brännström – Marketing Communications EMEA

Albert Voorspoels - Field Application Engineer

20

miljoen installaties wereldwijd

10

events per jaar

Wilt u meer weten?

Lyssanne Smedts

CONTACT