ANALYSE

D.O.R.C. (Dutch Ophthalmic Research Center) is gespecialiseerd in oogchirurgie (instrumenten en apparatuur). D.O.R.C. neemt deel aan medische congressen (met vaak korte opbouwtijden) op verschillende locaties waar variatie in standgroottes vaak van toepassing zijn.

OPLOSSING

De uitstraling van D.O.R.C. is strak en klinisch, wat ook tot uiting komt in het ontwerp van de stand: wit met hout en rood/blauw van het D.O.R.C. logo. Daarnaast wordt er tijdens een congres veel gebruik gemaakt van digitaal beeldmateriaal om zo de functies van de producten te tonen. Daarom is er gekozen om een videowall (2x2 of 3x3) te plaatsen, wat ook de mogelijkheid biedt om seminars te houden. Een ander belangrijk element is de instrumentendisplay, waarin de instrumenten kunnen worden vergroot door een microscoop en getoond worden op een scherm in de display. Afhankelijk van de standgrootte en het soort congres worden de verschillende (modulaire) elementen aangepast en gebruikt.

DORC AAO 2015 Las Vegas stand design framework

RESULTAAT

AAO, LAS VEGAS

AAO, LAS VEGAS

AAO, LAS VEGAS

AAO, LAS VEGAS

EVALUATIE

"Displaying You is a highly creative agency which always comes up with pragmatic solutions. They are very response and genuinely solution driven ('we have a problem, but I can suggest a solution!') which is highly appreciated. The team is also very eager to learn: they set a challenge and get the knowledge they need! And fast!"

 

James Burckhardt - Global Marketing Director bij Dutch Ophthalmic Research Center

10

congressen in 2016

12

congressen gepland in 2017

Wilt u meer weten?

Tim van den Heuvel

CONTACT