ANALYSE

CPS (Case Packing Systems) levert professionele oplossingen voor het automatisch verpakken van flexibele zakjes en schaaltjes in kartonnen dozen, trays, kratten, palletdozen en zelfs rolcontainers.

Ze bieden oplossingen, ongeacht wat de verpakkingseisen en producten zijn: van vloeibaar tot vast, van vers tot bevroren producten. Hun slogan luidt dan ook: Making the impossible packable!

Voor hun deelname (i.s.m. Lundgren Machinery) aan de driejaarlijkse verpakkingsbeurs Interpack

was een nieuw concept gewenst. Het is internationaal de belangrijkste vakbeurs in deze branche, dus het was een vereiste om CPS te verpakken in een opvallende beursstand!

OPLOSSING

Een nieuwe en leuke uitdaging; het integreren van een verdieping van 20 m2 die fungeert als hospitality ruimte. Het geeft extra uitstraling en verhoogt het VIP-gevoel van de gasten. Tevens ideaal om in een rustige setting een klantgesprek te voeren i.p.v. op een (vaak) rumoerige beursvloer.

De verdieping is in de hoek gepositioneerd om zo de meeste ruimte te creëren voor het presenteren van de verpakkingsmachines. Deze duidelijke scheiding geeft overzicht op de stand en

maakt het toegankelijk voor bezoekers.

Om de stand een mooie “verpakking” te geven zijn diverse elementen opgemaakt in de CPS-huisstijlkleur groen. Dit komt o.a. terug in de tapijten vloer, informatiebalie en full colour doeken op de wanden.

Het eindresultaat is een kleurrijke en functionele hoekstand van 108 m2.

RESULTAAT

INTERPACK, DÜSSELDORF

INTERPACK, DÜSSELDORF

INTERPACK, DÜSSELDORF

INTERPACK, DÜSSELDORF

INTERPACK, DÜSSELDORF

INTERPACK, DÜSSELDORF

INTERPACK, DÜSSELDORF

INTERPACK, DÜSSELDORF

EVALUATIE

"Making the impossible packable" ‘De verpakkingsindustrie is zeer dynamisch en verandert dagelijks. Displaying You is een inspirerende onderneming die een belangrijke bijdrage levert bij het

realiseren van onze beurspresentatie.’

 

Joan Berkvens - Marketing manager

15

%

jaarlijks nieuwe klanten

20

%

jaarlijkse groei

Wilt u meer weten?

Rianne Cortenbach

CONTACT