ANALYSE

Brand Direct en S-Brands beschikken als onderdeel van Bavaria N.V. over meer dan 300 jaar ervaring in de drankenindustrie, gekenmerkt door constante hoge kwaliteit van haar dranken.

De core business is het zo snel en efficiënt mogelijk vullen van (private label) blikjes en flessen.

Voor hun beursdeelnames wilde ze niet langer deelnemen met een standaard huurstand en is een volledig op maat gemaakt concept ontworpen en geproduceerd.

OPLOSSING

De belangrijkste vereiste voor deze stand was om een sfeervolle bar als eyecatcher te gebruiken. Dit creëert een warme uitstraling en nodigt bezoekers uit om in een ontspannen omgeving kennis te maken met hun producten en dienstverlening. De stand is gecombineerd met hightech materialen als knipoog naar de fabrieken van Bavaria. Blikjes en flesjes zijn toegepast als verlichtingsarmaturen.

Bavaria Anuga 2015 Messe Koeln stand design 3D

RESULTAAT

ANUGA, KEULEN (DE)

PLMA, AMSTERDAM (NL)

EVALUATIE

"Wij zijn met name positief verrast door de vergaande flexibiliteit van Displaying You en het ontzorgen van de klant. Daarnaast heeft de aantrekkelijke en frisse uitstraling van de stand geresulteerd in fors meer traffic in vergelijking met andere jaren met een standaard stand."

 

Mark Knoben - International Account Manager Contract Filling bij Brand Direct B.V.

40

%

meer bezoekers bij de stand

50

%

meer sales leads

Wilt u meer weten?

Laurens de Bruijn

CONTACT