ANALYSE

AB Werkt (Zuid-Nederland) is een uitzendbureau voor banen in de agro, industrie, food, groenvoorziening en logistiek in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Voor mensen die van aanpakken weten. Net als wij! Voor het design van hun nieuwe beursstand waren een aantal kernelementen van belang: warm, industrieel en toepassing van de visuele identiteit van AB Werkt.

OPLOSSING

De basis van de stand (tevens eyecatcher) is een gepoedercoate alumininium constructie voorzien van hardhouten latten. De combinatie van deze materialen creëert de industriële en tevens warme uitstraling. Aan de achter- en zijwand zijn drie LED walls geplaatst. De visuals worden daardoor mooi verlicht en geven extra exposure. Om in dezelfde sfeer te blijven zijn de tafels, balie en schappen ook in hardhout uitgevoerd.

 

Kortom; aan alle details is gedacht! Het totaalplaatje geeft duidelijk weer in welke branches AB Werkt werkzaam is; de hardhouten elementen, klimop, groene wanden en beeldjes van boerderijdieren refereren naar de agro, food en groenvoorziening. De alumininium constructie, fraaie koperkleurige verlichtingsarmaturen en strakke LED walls zijn een knipoog naar de industrie en logistiek.

 

Hun nieuwe slogan ‘Wat pakken we vandaag aan’ werd gelanceerd tijdens de

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) te Venray.

AB Werkt schets

RESULTAAT

LIV, VENRAY (NL)

LIV, VENRAY (NL)

LIV, VENRAY (NL)

LIV, VENRAY (NL)

LIV, VENRAY (NL)

LIV, VENRAY (NL)

LIV, VENRAY (NL)

EVALUATIE

8

jaar samenwerking

32

beurzen samen gerealiseerd

Wilt u meer weten?

Tim van den Heuvel

CONTACT