ANALYSE

Mammoet biedt oplossingen voor het transporteren, verschepen, plaatsen en het verwijderen van grote en/of zware objecten van en naar elke locatie, te land en te water. Mammoet bedient vijf belangrijke markten: de petrochemie, de energiesector, de civiele sector, de offshore industrie en maritieme branche.

Bij het design van de beursstand was het een vereiste dat deze multifunctioneel inzetbaar is, o.a. voor diverse standoppervlaktes en branches.

OPLOSSING

De voordelen van modulaire standbouw zijn bij dit project optimaal toegepast. Mammoet wil de stand voor verschillende beursdoeleinden inzetten. Onder andere voor het werven van personeel, merchandise of de verkoop van hun diensten. Door te “spelen” met diverse elementen, zoals visuals, meubilair, verlichting en indeling van de ruimte, is de stand eenvoudig naar wens aan te passen voor de vele beurzen waaraan zij deelnemen.

RESULTAAT

ONS, STAVANGER (NOR)

ONS, STAVANGER (NOR)

ONS, STAVANGER (NOR)

EVALUATIE

"Al meerdere jaren werken wij samen met Displaying You voor onze beursconcepten en events. Door de diversiteit aan beurzen (zowel in het binnen- als in het buitenland) waaraan wij deelnemen, de variatie van beursstands (12 m2 tot en met 60 m2) is het voor het team van Displaying You altijd weer een uitdaging om er een creatieve stand van te maken die opvalt tijdens de beurs. Dat het lukt, getuige ook de vele complimenten die wij altijd krijgen over onze stand.

 

Kortom: een professionele club met vriendelijk personeel die met je meedenkt waar nodig."

 

Peggy Croes - Communications Advisor bij Mammoet

5

jaar samenwerking

25

beursstands gerealiseerd samen

Wilt u meer weten?

Lyssanne Smedts

CONTACT